Guides

Genshin Impact: A Thousand Questions with Paimon Answers

By Tarun Sayal

August 27, 2021

Genshin Impact‘s infamous trivia-based event, A Thousand Questions with Paimon, has returned once again in the game. Starting on 27th August, the event will span across three days, providing an opportunity to the Travellers to win up to 150,000 Mora.

The primary objective of the A Thousand Questions with Paimon event is to answer the questions correctly in order to grab the rewards. Travelers who have reached Adventure Rank 10 or above can participate in this event daily.

Players will earn 5,000 Mora for each correct answer from the “A Thousand Questions with Paimon” event, and a total of ten questions will be asked per day. Therefore each player can get up to 50,000 Mora per day.

The rewards will be delivered via Genshin Impact‘s in-game mail section, valid for seven days. Hence, make sure to claim the rewards on time to avoid losing them.

Character Demo – “Aloy: Otherworldly Hunter” | Genshin Impact

BridTV
4537
Character Demo – “Aloy: Otherworldly Hunter” | Genshin Impact
https://i.ytimg.com/vi/NQBk9S1fpcw/hqdefault.jpg
852385
852385
center
26546

Genshin Impact A Thousand Questions with Paimon Answers

Genshin Impact A Thousand Questions with Paimon event answers (Image via miHoYo)

Before moving forward to the solutions, it’s worth noting that all players will receive random questions. Thus, use Ctrl+F / Command+F with a specific keyword to find your questions and answers.

While we have listed the answers to the 50 random questions of the “A Thousand Questions with Paimon” quiz, readers can also check out the complete list of questions and answers below.

1. When Hydro is used to extinguish the Hilichurl Berserker’s torch, how does the Hilichurl Berserker react?

Answer: Takes out a match and re-ignites the torch

2. Primo Geovishap changes their element as the battle progresses. Which of the following is not an element that they may change to?

Answer: Anemo

3. Which of the following elements is Boreas not immune to?

Answer: Pyro

4. Which of the following statements about the Childe boss fight is true?

Answer: This fight can be done in Co-Op Mode

5. True or false: In the Contending Tides event, you can invite your friends to join you in Co-Op Mode for difficult stages.

Answer: False

6. Holding Venti’s Elemental Skill allows him to generate a wind current which can be used to perform Plunging Attacks.

Answer: True

7. Which of the following materials can be converted with Dust of Azoth?

Answer: Varunada Lacurite Gemstone

8. Which of the following statements about Seelie is true?

Answer: All of the options are true

9. True or false: On the PC version, you can press Left Alt + 1/2/3/4 to switch to the corresponding character in your party and cast their Elemental Burst.

Answer: True

10. How many types of Hydro Mimics can the Oceanid summon in total?

Answer: 8 types

11. After dying in a Domain, you are automatically teleported to the nearest Statue of The Seven.

Answer: False

12. Bubu Pharmacy owner in Liyue is?

Answer: Baizhu

13. When fighting a Ruin Guard, we can attack its weak spots to cause it to enter a state of paralysis. How many weak spots does a Ruin Guard have?

Answer: 2

14. Which of the following statements about Dvalin’s “Caelestinum Finale Termini” ability is false?

Answer: Using a wind glider to glide above the cracked platforms will cause characters to suffer DMG.

15. Which of the following statements about the Geo Traveler’s Elemental Skill, Starfell Sword, are false?

Answer: We can hold the Elemental Skill to stack one Meteorite on top of another.

16. Which of the following items can you obtain from the Unusual Hilichurl?

Answer: Cabbages

17. In Jean’s Story Quest, “Leo Minor Chapter,” what is the name of Margaret’s lost cat?

Answer: Prince

18. What do Cecilias represent in the language of flowers?

Answer: The true feeling of the prodigal son

19. Fatui Skirmishers will empower themselves in battle, and these empowerments must be removed to defeat them quickly. Of the following interactions, which one is the least efficient?

Answer: Electrohammer Vanguard – use Pyro DMG

20. Which of the following will not allow you to obtain the Shrine of Depths Keys?

Answer: Completing a Story Quest

21. What is Fischl’s position at the Adventurer’s Guild?

Answer: Investigator

22. Which of the following is a signature dish at Wangshu Inn?

Answer: Almond Tofu

23. Xinyan is Liyue Harbor’s sole ___ Musician

Answer: Rock ‘n’ Roll

24. Which of the following regional specialties can be obtained from Stormterror’s Lair?

Answer: Windwheel Aster

25. Which of the following statements about Elemental Reactions is false?

Answer: Anemo can trigger a Swirl reaction with Geo

26. What is Diona’s Constellation called?

Answer: Feles

27. How many Fortify stacks can Zhongli’s Passive Talent “Resonant Waves” provide?

Answer: 5

28. “Currently, each Shrine of Depths can only be opened once, and cannot be reset” –  is this statement true?

Answer: True

29. Which of the following characters is unable to destroy the rock pillars that the Geo Hypostasis: Gimel summons?

Answer: Venti

30. How many Elemental Resonances can a single party have active at once?

Answer: 2

31. How many members does Benny’s Adventure Team have?

Answer: 1

32. In Liyue, there is a plant that carefully listens to people’s singing. That plant is called:

Answer: Glaze Lily

33. “The constructs that Zhongli, Ningguang, and the Geo Traveler summon can all be climbed” – Is this statement true?

Answer: False

34. How many Ley Line challenges can exist in Mondstadt and Liyue at any one time?

Answer: 4

35. Can two characters of the same element activate an Elemental Resonance in Co-Op Mode?

Answer: Yes

36. What reaction will occur when an Elemental Attack is used against Anemo Hypostasis: Beth?

Answer: Swirl

37. What is the name of the hotel where the Fatui diplomats were staying during Mondstadt’s Stormterror issue?

Answer: Goth Grand Hotel

38. Which of the following is not one of the Cryo Regisvine’s weak points?

Answer: Petals

39. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: The Burning reaction itself deals DMG

40. Which of the following monsters will not emerge from a Blossom of Revelation challenge?

Answer: Unusual Hilichurl

41. From which of these locations can Musk Reef be reached via a black hole.

Answer: Cape Oath

42. What is the name of the Anemo Hypostasis?

Answer: Beth

43. Attacking a Geo Slime not infused by Geo with Geo attacks will deal DMG

Answer: False

44. Which of the following areas do not contain any Philanemo Mushrooms?

Answer: Wolvendom

45. Which of the following is the customary Hilichurl greeting?

Answer: Olah!

46. Which of the following locations does not belong to the Mondstadt region?

Answer: Nantianmen

47. Which of the following characters is not a bard from Mondstadt?

Answer: Qingzhou

48. What is Amber the champion of in Mondstadt?

Answer: Gliding

49. Childe is which of the following Harbingers?

Answer: 11th Harbinger

50. Which of the following characters is the most suitable counter to Electro Hypostasis: Aleph?

Answer: Xiangling

Have something to tell us about this article?
Let us know

Gaming Trailers

Hot Wheels Unleashed | Accolades Trailer
Tarun Sayal

Tarun is an avid gaming journalist who has researched, writen, and reported for a number of renowned media outlets. If he's not writing, you'll likely spectate him in Valorant or CSGO.

Read more of Tarun's articles

Got a tip?

Let us know